beköszön

 2009.10.05. 14:32

  Üdvözlet a polifónikus csengőhang korából, az ingyen kölcsön korából, az értékek nagy leértékelésének a korából, a kollektív magány korából, az uniformizált egyéniség korából, a nemgondol korából!

Blogomat a harmadik évezred nyitányaként lezajlott nagy kataklizma egyetlen szemtanújaként írom. Ebben a poszt-apokaliptikus környezetben határoztam el, mutáns BKV-ellenőrök szorító gyűrűjében, egy kvark-mezőn menekülve, hogy anti-proton-sugár-nyaláb fegyveremmel létrehozok egy tér-idő anomáliát. Sajnos kénytelen voltam ilyen drasztikus megoldáshoz folyamodni, mert a piac teljesen telítődött teszkó gazdaságos szingularitással és az osan is kijött a nagy tételben kapható temporális szekvenciáival... Egyszóval visszatarthatatlan kényszert éreztem arra, hogy valamit publikáljak végre. Hisz ki ne akart volna gyerekkorában kolumnista lenni, de legalább is egy chrudinákalajos, vagy egy Hardy-moszkvábóljelenti-Mihály.

Olvassátok, jó lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lajkakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr941429073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása